Esti idézetözön

 2010.02.16. 23:43

Az első mindannyiunknak, a többi meg találjon gazdára.

Szemünkkel s persze "lelki szemeinkkel" nemcsak nézünk, hanem varázsolunk, átformálunk, teremtünk is. Erről nem tudunk. Mi csak a visszavert fényeket érzékeljük, de hogy mi is fényadók vagyunk, arról egyszerűen nem veszünk tudomást.
Müller Péter

Aki önmagát a külvilágtól függővé teszi, előbb-utóbb boldogtalan lesz.
Müller Péter

Bármire képes vagy. Ezt se felejtsd el. Mindenki tud valamit, amit ő tud a világon a legjobban. Azért született meg.
Kornis Mihály

Nem tudhatod előre, hogy melyik lesz életed legfontosabb napja. Amiről azt hiszed, hogy fontos lesz, az úgysem olyan lesz, mint ahogyan azt elképzelted.

Grace klinika

Azt hiszem, vakmerő különc vagy! Azt hiszem, tehetséged van, hogy szembeszállj a szokványossal. Nem szabályoknak érvényt szerezni születtél, hanem arra, hogy megszegd őket. Tudod mit? Igazából ezt csodálom benned!
Dawson és a haverok

A vágyakkal alapvetően nincs gond, csak ha a boldogságodat ezek beteljesülésétől teszed függővé, mert akkor önsorsrontóvá válnak.
Sebestyén Balázs

Tudom, az utsónak kicsit gáz a szerzője, de amit mond, az rendben van. Az önsorsrontás pszichológiai jelenség :)

Címkék: idézet

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zs17 2010.02.17. 21:55:54

Nagyon megfertőztek Téged már a fogyik :D Különben jók az idézetek! (Balázs... XD)
Azt ugye tudtátok h Kornis Mihály rendezőszakon végzett, de nem lett az, hanem író és Ascher Tamás az egyik legjobb barátja, aki most a színműn rektor?

Dilly 2010.02.27. 00:17:33

eddig még nem, de most már igen:)
süti beállítások módosítása